Super god indsendt artikel

Flot billede

Billige hair extensions

Hair extensions er dyre. Hos frisøren kommer man let til at betale 5000 kr. for påsætning af hår. Men man kan også gøre det selv, og så kan det gøres for under 1000 kr.

Hair extension – Clip-on
Clip on/off hår extensions også kaldet clip-on extensions kan styles  lige som du vil have det.
Det er extensions med en clip on funktion som er små hårklips der let klipses ind i håret så extensions håret sidder fast på denne måde.

Tilføj længde, sæt det som du har lyst, og så HUSK at tage det ud om aftenen inden du skal sove.
clip on er 100% ægte hår som let klipses på og af når du vil.

med hair extensions med clips til at tage af og på når du ønsker det, Få det hår du drømmer om vælg Bølget mix color eller ultra langt.

5 tanker om "Super god indsendt artikel"

 1. jeg vil anbefale clip on/off. Jeg har selv lige fået sådanne extensions og er super glad for det.
  eks i dag hvor jeg ikke skal udenfor en dør har jeg valgt at være korthåret 🙂

  man skal ikke være fingernem for at sætte det i håret, fordel det selv i håret.
  jeg købete 1 hår Trenser og clips hver for sig og sy clips på håret selv. det vil blive billigere for dig, men også nemmere når håret skal sættes i.
  i mit hår er der 2 meget lange baner der går hele vejen rundt (fra det ene øre til det andet) plus at der er ekstra hår tilbage til mindre baner eks. til pandehår. det er super nemt at sætte i og ser godt ud.

  hilsen
  Louise

 2. godt, ved du hvor jeg kan finde et stort hår forlængelse is i Dassow årsag har jeg et bryllup i år, og jeg ønsker at se godt ud eller smuk i brylluppet så fortælle mig, hvilken slags hår forlængelse bør jeg brugte i brylluppet. ……….

 3. Wow stor artikel jeg virkelig gerne, hvad du skrev en masse. Jeg prøvede klip på, men jeg indså, at jeg havde brug for en mere permanent løsning. Sy i vævninger er stor og kan holde i over et helt år, hvis det vedligeholdes korrekt. Min sidste køb var fra http://www.chekos.dk og jeg er meget tilfreds med håret.
  Listen
  Read phonetically

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *