Hair styles – Pin up girls. <3

Simone har Hair extensions  i med flette metoden, vil du have hår ligesom Simone kan du købe transer / Baner her eller ønsker du bare lidt længere eller mere fyldigt hår til frisuren kan du tilføje clip on hair extensions. igen, igen stod den på træningens tegn i fredags, nede i den salon hvor jeg er i praktik. Jeg satte mig for at prøve to frisure, den ene Pin Up, den anden kan bruges til den lidt mere afslappet brud evt, konfirmant, eller hvis du bare vil gøre lidt ekstra når du skal en tur i byen.

Simone skulle i teateret i fredags, inden hun skulle det, havet hun lovet at kigge forbi salonen for at jeg lige skulle træne lidt opsætning på hende. Jeg ved at Simone pt. har et Pin up trip ligesom Juliane Axen der også er stor fan af flette metoden, derfor tænkte jeg at det kunne være sjovt at prøve også med hair extensions i.

Jeg går i gang med Simones hår, mens hun ser følgende ud som på nedstående billed siger Simone

“jeg skal forresten i teateret i aften”.

Kunne hun ikke havet sagt det noget før? 😀

Når, skidt pyt. Vi forsætter med Pin up planen. Havde jeg vidst hun skulle i teateret havde jeg valgt at træne på noget mere klasisk og mere roligt hår, men hvad, nu var vi jo gået i gang 😀

Relsultatet blev følgende:

Jeg skal lave det om på fredag, rent teknisk i en frisørs øjne ligner det mere en påske frisure, vi grinede en del af det nede i salonen. Der mangler bare nogen påske æg og kyllinger så er den i vinkel. Der gik lige lidt “pip” i den. 😀 Der skal ren friseres MEGET mere. Min topering skal lige gennemgåes fredag sådan så jeg gør det rigtig. Jeg håber den bliver meget bedre næste gang.

Simone var frisk nok, hun tog i teateret med håret. Sådan Simone! 🙂

Læs også om Simones hår ved at trykke på hendes navn.

Ved du ikke hvad Pin up piger er? Så se her:

Hvis man har interesse i at købe Pin up tøj og sko, så kan det købes her.

Hvad syntes du om Pin up pigerne og Simones hår? – Ikke lige det man ser hverdag. 🙂

TUTTELUUU 🙂

 

En tanke om "Hair styles – Pin up girls. <3"

  1. Pingback: Frisure til ? | Hairextensions blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *