Tape on hair..

Vi er et team på 2 friske frisør piger, som har været udlært i 5år og nu har skabt vores egen butik, som ligger på amagerbrogade 133, 2300 kbh S, som hedder Your Image.
Vi har valgt at samarbejde med Chekos, da vi har brugt andre firmaer, som ikke lever op til vores forventninger. Derfor finder vi Chekos bedst med deres hårkvalitet og priser.

Vi er extensionister, da vi har taget flere kursuser inde for dette område og selvfølgelig bliver alt Tape on hair lavet med ægte naturhår, så du kan style dit hår efter eget valg med føntørre og glatjern.
Tape on hair er det bedste extensions man kan bruge i øjeblikket, da man kan genbruge håret op til 3 gange af 3 måneder ad gangen, så det er bestemt det bedste på market, det er også derfor vi har valgt at indgå samarbejde med Chekos, som også har det bedste Remy hair, som betyder at skællagene i håret ligger den rigtige vej.

I vores butik kan du altid få lavet extensions, den dag du gerne vil, da vi har masser af hår i butikken og vi ikke behøver at bestille det hjem først.
Hvis man ikke er til det permanente extensions, kan det også fåes med en smart clips metode , som også fåes i ægte hår. ( fåes også syntetisk )

Kom ind i vores salon og få en snak med os om dette og vi vil altid med glæde hjælpe dig.
Der kan du også se vores store udvalg af extensions hår, vi fører også Lady gaga butterfly´s, ponytail´s og crasy color clips til børn og modige typer.

Ring og hør nærmere på tlf : 35 14 15 15.

Vi har vedhæftet billeder fra før og efter af nogle af vores resultater med Tape on hair, der kan du se hvor ægte og naturligt, dette kan se ud med den rigtige hjælp fra os, som extensionister.

Frisør Your Image
Amagerbrogade 133
2300 kbh S
tlf 35 14 15 15
Besøg os også på Facebook ” your image”

3 tanker om "Tape on hair.."

  1. Hej 🙂

    Hvor er det altså bare flot lavet 🙂
    Det er meget ægte og naturligt at se på 🙂

  2. Jeg var ligesom overrasket over at læse din blog her, de har så meget virkelighed i sindet, at folk er nødt til at belive i det uden nogen tvivl. Jeg mener hårpåsætning er godt for helbredet ………….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *