All about hair.

Jeg lavede denne påsætning den anden dag fordi jeg lige skulle vise en frisør mester hvordan jeg lavede hair extensions  også ville jeg selvfølgelig også lige vise jer hvordan Hot fusion metoden også kunne se ud (Keratin totter).

Resultatet blev følgende:

Jeg gør meget ud af der ikke er nogen overgang og gør mit bedste for at skjule at det er hair extensions, så ledes at det ser så naturligt ud som overhoved muligt.

Hvad syntes i om det? Kan i lide det? Kan i se overgangen også det jeg kalder for “gryden” ? Ens eget hår er aldrig 100 % ens farve så det jeg altid plejer at gøre er at blande 2 farver som min. I dette tilfælde har jeg brugt en farve 2 og mixet med en 4,er.

Håret der er brugt til denne hair extension er fra Chekos. Jeg er egentligt ret vild med Chekos hår.

Jeg syntes faktisk det fungeret rigtig godt med det mixet hair extensions farver. Hvad syntes i? Skriv gerne nede i kommentar feltet, ros er aldrig af vejen og det er konstruktiv kretik bestemt heller ikke 🙂

Min sidste ide inspireret fra  Fake Your Beauty, er at farve mig hel mørk håret (har lyse striber) få smidt en masse Hair extensions  i, i 65 cm. også få lavet lilla og lysserød i stedet for den grønne som hun har på nedstående billed. Jeg har tidl. haft et rødt øjenbryn i mine “unge” dage så nu tænkte jeg, jeg skal da prøve at have et lilla bryn.

Dog er jeg ikke lige kommet videre i dagens tekst endnu.

Deres Salon  er seriøs for VILD, på den gode måde!

Jeg gad godt at side i det ene hjørne og bare side og kigge på alle de ting de laver, for de er SINDSYGE skarpe og jeg har virkelig hørt rigtig meget godt om deres salon plus jeg syntes det er super intersant !

De ligger i KBH og de kan kontaktes her:

Fake Your Beauty

Gammel Kongevej 33A

1610 København V

Tel 33 31 19 19

mail@fyb.dk

Jeg skal seriøst derind en dag !

Priserne syntes jeg heller ikke er særlig voldsomme når man også tager i betrægning at det er en rigtig københavner salon. Det der også tiltrækker mig helt vildt, er at de har til deres åbning fundet på at have (jeg tror det var) et vildsvin, hvor mange finder på det? For mig viser det bare at det er et rummeligt sted hvor der er plads til alle og RART AT VÆRE, det sætter jeg virkelig stor pris på og det er noget jeg ligger stor vægt på når jeg går ind i en salon!

Jeg kiggede lidt videre i deres billeder også så jeg det her:

Ahh Det vil jeg også have! Ihhh..

Jeg kiggede lige lidt videre på deres hjemme side og faldt over denne korte page med side cut, det er ikke noget jeg skal have, MEN HOLD da op…… HVOR ER DEN FRIST FLOT!

Hvad syntes i ?

Jeg faldt også lige over nogen andre frisure fra England, som jeg syntes er rigtig fine på hver deres måde. Dog ikke nogen jeg har overvejet at skulle have 🙂

angelo.jpgtata-naka-hair-autumn-winter-2013.jpg

Jeg vil senere blogge lidt om London Fasion week og deres lækre hår.

Hav det skønt til vi ses igen. 😉

TUTTELUUU.

-Sheena. 😉

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *