Ansigts peeling. Matas VS. HJEMMELAVET?

Kender du det, at du gerne vil have ordnet din hud? Du syntes måske der har været liiiidt for mange udgifter her i Dec. og ja SUK så har vi jo Januar udsalg og hvem elsker ikke januar udslag?? 🙂 Det kender jeg ALT for godt ! Igen alle de lækre ting taler til mig “KØB MIG” og endnu være efter jeg er blevet mor, så trænger jeg for alvor til en “makeover”

Som min kære momse siger, “Sheena, man kan jo ikke give pengene ud to gange!” Nej det kan hun have meget ret i, men hvis bare man kunne ! Om ikke andet så kunne hun da lige knække koden til, hvordan man vinder den store gevindst i Lotto, ellers er det vel ikke få meget for langt at jeg sender hende en tur i Bilkas have center, der må de da have nogen penge træer jeg kan plante i haven her til foråret, det er vel ikke for meget for langt, er det ? Haha.. 😀

Billede: Kaffe peeling! Love !

Hov, der sad jeg liige og drømte et øjeblik og kom ud på et sidespor. For at komme til sagen. Hvorfor egentligt smide sit gamle kaffegrums ud når man kan bruge det til noget ?

Billede: Kaffe peeling! Love !

Jeg tror fraktisk det var Ole Henriksen der tippet mig, med en brevdue 😀

Det du skal gøre er at tage lidt af dit kaffegrums, blande det med oliven olie også er det bare med at smøre det ud i ansigtet med bløde runde bevægelser. Det plejer jeg i hvert fald at gøre. Det er super godt. Ikke nok med det tager nogen af mine døde hudceller, det gør min hud rigtig blød, men jeg får også en lækker glød. Det bedste af det hele er at det er BILLIGT så alle kan være med. Lige fra dem på SU til dem der ikke mangler noget og egentligt bare ønsker en ekstra nem peeling derhjemme når de kommer hjem fra deres daglige pligter.

Alle aldre kan være med, det er også godt til mænd. Har tvunget min mands fætter til at være prøveklud sammen med mig første gang jeg selv skulle prøve det.

Se evt. nedstående video. Hun bruger dog lidt ekstra til hendes peeling, men det er også en mulighed 🙂 Jeg ville dog stadig tilføje kaffegrums fra kaffefilteret i stedet for at tage frisk malet bønder og tilføje koldt vand.

Jeg håber i kan bruge mit lille peeling fif til noget, har andre nogen små gode fif, så del endelig 🙂 Jeg er ret spændt på hvad i tænker om det virker for jer 🙂

Godt nytår alle i skønne mennesker !!! <3 🙂

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *