Negle – Er blevet et fashion statement !!

Franske negle med den hvide kant er selvfølgelig en klassiker, det er noget vi alle samme har gået med- i hvert fald de fleste af os og der er stadig mange der fortrækker at have franske negle.

Nu er det bare sådan at det er ligesom om vi er blevet overhælet af neglelakkergellakker / Shellac m.m. og moden er at vi alle sammen skal gå med ens farvede negle i form af enten pangfarverpastel farver eller dyreprint. Ja, det er faktisk kun fantasien der sætter grænser.

Jeg vil prøve at komme med nogen bud på nogen negle man selv kan lave derhjemme. Det er slet ikke så svært og der er MANGE penge at spare !

Jeg vil også prøve at vise nogen negle som Camilla Jasmin Martens har lavet. Hun er uddannet negleteknikker hos CND.

Der er rigtig mange videoer inde på Youtube om ALT inden for negle ! Hvis man har lidt toldmodighed kan man lære virkelig meget.

Jeg “faldt” lige over denne pige som lavet dyreprint på hendes negle.

Disse negle er jeg faktisk rigtig vilde med ! Jeg vil dog anbefale at bruge en Rosenpind med en lidt skarpere spids. Mit umildbare bud er, at jeg næsten er sikker på hun arbejder med acryl.

En anden ret vild samt dygtig CND negle teknikker som jeg fandt frem til gennem Camilla Jasmin Martens er Christina K Nielsen der ejer Exclusive Nails By CN. Hun laver virkelig de vildste og flotteste negle hvis i spøger mig. Hun laver Negle for hver en smag til alle lejligheder således at alle kan være med.

Jeg har valgt nogen negle i forskellige former, som Christina K Nielsen har lavet med forskellige former for Nail art.

Waaaaoooow! Disse negle var dem fangede mig og inspireret mig helt vildt til næste gang jeg skal have lavet negle, dog tror jeg at jeg vil prøve at få lavet mandel formet negle. Det var lige sådan et sæt negle med Neon og pang jeg manglede til bloggen! Yder mere er Christina K Nielsen negle bygget rigtig flot op! Neon farver er jo et kæmpe hit i øjeblikket.

Jeg syntes også disse negle er super fine og selvfølgelig så er det da lige i skabet med et “Støt brysterne logo”.

Jeg har valgt en masse negle ud fra Exclusive Nails By CN og valgt at lave et lille galleri ned stående til evt. lidt inspiration. Vil du se mere kan du se et lille klip fra Go Tv2.dk ved at trykke her.

Vil du gerne kontakt med enten Camilla Jasmin Martens eller Christina K Nielsen fra Exclusive Nails By CN så tryk på deres navn der er markeret med rød, så bliver du sendt direkte videre til pigerne. Hvis du selv vil i gang kan jeg anbefale dig at gå ind og kigge hos Chekos.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *