CND Shellak til privat forbrug?

Jeg elsker CND Shellak, ligesom så mange andre piger og det er jo også derfor de har fået stor success CND. Det fede ved det er, at det er altså bare noget der sidder fast og virker! Det skaller ikke som f.eks. en alm. neglelak. Der er bare IKKE noget være end jeg har sidet og brugt en KRIG på at lægge den fedeste neglelak (Negkelak som en sød tyrkisk negle pige sagde, jeg mødte på en ferie i Alanya <3 ) også går der 2 sek. så er neglelakken ved at skalle af, det er ligeså irriterende som nylonstrømper som løber sig en tur eller neglelakken lige får et hak, når det er MEST til ulejlighed også kunne man sende dem til helvede og tilbage igen som tak for BIIIIIIB!!! og HVORFOR lige når man er typisk er på vej ud af døren,. AHHH !!!! 😀 Kender jeg alt for godt, men tror også jeg er den mest klodset Big brown mamma der findes i DK, falder over selv en tandstik på gulvet 😀 Et lille bitte sidespring IGEN ! Haha

Et lille godt tip når man laver en lækker manicure og ligger Shellak eller bare alm. neglelak er at gøre som Camilla (Jeg gør det også selv). Hvis i ser på billederne og tænker hvorfor mangler der noget lak helt nede ved neglebåndene? Det samme tænkte jeg da jeg for ca. 9 år siden gik på kursus/uddannelse som negleteknikker. Den er god nok, man skal holde et par mm. afstand fra neglebåndene, når man ligger neglelak, gele, Shellak samt andet lækkert.

 

Shellac lavet af: Camilla Jasmin Martens.

Efter 5 uger, der sidder de stadig selvom man siger shellac kan holde 14 dage. Det har Camilla lige bevidst at Shellac sagtens kan holde længere, se nedstående billed 🙂

Shellak er gele, baseret på neglelak. Shellaken er lidt tykkere i konsestensen end en alm. neglelak. Alle kan få den lavet i diverse saloner der har uddannet negleteknikkere siddene som har taget negle uddannelse hos Insight Cosmetics Group. En lille kort kommentar hvis du er fra Sjælland og vil havet lavet det på klinik, så vil jeg KLART ANBEFALE at gå til Klinik Qura: (http://www.qura.dk/default.asp?Action=Details&Item=421 )  som man tit har set i medierne, blandt andet i Gó´morgen Danmark osv. Han har blandt andet kunder som f.eks.

  • Mascha Vang
  • Tina Lund
  • Lizzie
  • Zindy Laursen
  • En masse blanede folk der laver Reality kommer også derinde.

(Har selv fået nogen andre behandlinger inde hos ham LOOOVE KIM NOVA OG HANS KLINIK, han er verdens rareste menneske og han driver sin klinik baseret på at hjælpe andre mennesker med at blive skønnere og han er ikke bare en “pengemaskine” som prøver at få en til få lavet alt muligt, jeg har oplevet at han har sagt Sheena. NEJ, en meget ærlig og menneskelig mand der er til at have med at gøre, hvis i vil læse om mine tidl. behandlinger samt mine behandlings forløb så giv mig lige et vink med en vognstang 😉 ).

 Men hvad med os som sidder derhjemme og selv gerne vil lave lækre Shellak negle og IKKE har en negle teknikker uddannelse hos CND hvordan får jeg så fat i Shellak der også henvender sig til privat forbrug?

Billede: Cheez Soak Off UV Polish er NU PÅ LAGER!- Det fejrer vi med en forsmag på vores januarudsalg der starter på mandag d. 7!SPAR 20% på alt i Soak Off UV Polish: http://chekos.dk/shop/soak-off-uv-227c1.html Man må da bare elske www.chekos.dk de har nemlig fundet en Shellak serie der henvender sig til både privat og erhverv fra Beauty Factory som hedder Soak Off UV Polish. Alle kan gå ind på deres hjemmeside og købe dem og endnu bedre, de fås i næsten alle farver, med  og uden glimmer. Endnu federe, Chekos køre lige nu UDSALG, Jeg er som tidl. nævnt her på bloggen en fattig mås, jeg bliver ikke mindre begejstret af at de har 20 % LÆKKERT MANNER !! 🙂 (Direkte link til siden: http://chekos.dk/shop/soak-off-uv-227c1.html) Man skal ikke have en negleteknikker uddannelse for at kunne købe deres Shellak og jeg syntes det fungere rigtig godt for mig også til en sum af 60 penge. (Ved godt det hedder Kroner ;)) også er der til jeg ved ikke hvor mange gange.

Hvis der er stemning for det så skriv til mig, så vil jeg meget gerne lave en video på dansk selvfølgelig og smide på youtube for at i kan se hvordan jeg gør og hvordan jeg arb. med www.chekos.dk Shellac. Video???? 🙂

1000 for lån af billeder til min skønne veninde og tidl. kollega:

<3 Camilla Jasmin Martens <3

Camilla har lavet alle Shellak neglene selv, de er bare så fine weeee !!!!

Hvis du selv gerne vil i gang så gå ind på Chekos hjemmeside, der er alt hvad man skal bruge:  ( http://chekos.dk/shop/soak-off-uv-227c1.html )

Hvad for nogen kan du bedst lide? Jeg er ret vilde med dem med guldglimmer også de naturpinke med sten på ringefingeren og glimmer. (De to øverste billeder).

 

Tak fordi du kiggede med 🙂

Tuttelu <3

Sheena.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *