Skøn dag med Chekos Teamet med afslutning af tuderi !

Har i dag haft den skønneste dag i Vejle inden på hovedkontoret hos Chekos. Var inde for at se en masse af deres nye lækre Shellaker.

OMG !

Kunne købe mig fattig i dem, nøj de er vilde ! Jeg skal nok lige prøve at se om jeg kan få lavet et sæt negle i nærmere fremtid så i kan se farverne eller bare en af farverne. De er seriøst for vilde <3 Jeg var så heldig så jeg fik lidt med hjem, det er jeg utrolig taknemmelig over. Jeg er helt høj efter jeg har været derovre og se lageret også, kunne købe mig fattig SUK !

Jeg fik følgende med hjem:

 • 1 Neglepude
 • 2 lækre Shellaker
 • 1 Base coat
 • 1 Top coat
 • 1 gange blandet sten
 • 1 Pensel
 • 1 Rød pensel.

Nu skal jeg bare i liiige finde tiden til at komme i gang, men jeg glæder mig virkelig til at prøve de nye farver. <3

Har bare haft en skøn dag, tiden den fløj bare afsted, har også været på café´i Vejle, FEDT STED ! Det er 100 år og en madpakke siden jeg har været ude, netop fordi jeg pt. går hjemme og hygger med mig søn, så det var SKØNT lige at nyde en lille stund for mig selv og et café besøg.Odas er et lille lækkert sted, med i øvrigt fantastiske hyggelige og rene toiletter med starinlys (VIGTIG INFO HAHA), det er der få steder som virkelig har det hele gennemført, men det klare de super godt .Kan varmt anbefale jer at slå et smut forbi hvis i lander i Vejle på et Tidspungt. Det fede ved Odas er, at de laver sund moderne mad som jeg ELSKER.  Yder mere så er alt friskt og hjemmelavet fra bunden, det er fantastisk. Selv deres varme Kakao er hjemmelavet og som virkelig bare smager af noget. Så hvis du elsker chokolade så er det helt sikkert der du skal hygge med din varme Kakao over evt. en veninde sludder, efter en f.eks endt shopping tur i Vejles hyggelige gader. Indreningen på Odas er også bare skøn, de kombinere det gamle lidt Retro noget, med det der er moderne og det er jo liiiiiige mig. Man føler sig næsten hjemme. Det eneste minus er at det IKKE sælger sodavand og jeg er jo bare Faxe Kondi light nakoman, så det endte med en Øko Æblemost som i øvrigt også smagte udemærket.

Jeg er jo sådan en pige der taler med alt og alle jeg møder på min vej, så da jeg på vej hjem stod på Vejle st. kommer der en nydelig mand hen, som viser sig at være advokat og spøger mig om jeg vil passe på hans ting, mens han gik ned og købte en billet. Jydere er godt nok modige for kunne jo ligeså godt havde valgt at rende med hans ting, men jeg er jo en ærlig sjæl så det kunne ALDRIG finde på!! Bare modigt at spørge en fremmed om man vil holde øje med 2 tasker, men på den anden side ville det også være lidt dumt at ligge sig ud med en advokat uanset hvad det drejser sig om, men fik da en hyggelig sludder om at han skulle til København i retten med en sag. Ærgeligt han har tavshedspligt for så ville jeg da næsten gennem hans historier få Station 2 live 😀

Da jeg kommer ind i toget møder jeg 3 søde piger, der sidder og ligger Tarot kort. Den var alligevel ny. Derfor kunne jeg ikke lade være med at glo så diskret som overhoved muligt, hvilket jeg stinker til haha. Jeg skal jo stikke min næse i alt så kan ikke lade være med at spørge ind til det. Alligevel spændene nok.

Jeg ankommer på Odense st. og skal selvfølgelig vente 45 min. på toget mod KBH, FEDT!

Længe leve DSB, HURRA ! 😀

Kunne DSB så ikke lige havet smidt mig en sms at jeg skulle huske en bobslæde så jeg i det mindste kunne slå tiden ihjel, nu det alligevel er 100 – grader, så kan man da ligeså godt få noget sjov ud af det 😀

Pludselig er der en ældre dame der står og stirre på mig, pludselig tager hun fat i Armen på mig kalder mig for Eygo, noget i den stil. Jeg kigger på hende og forstår ingen ting, hun bryder ud “Ej undskyld troede du var en tyrkisk pige, vi skulle hente med toget” Ahh desværre ikke. Kan en halv marrokkaner/halv dansker måske bruges? Haha, syntes jeg var meget morsomt.  Nok bare fordi jeg var den eneste unge dame med mørkt hår og mørke øjne der stod der.

Endelig hjemvendt

Når lige at se slutning af Marley And Me, der hvor hunden er ved at dø, så begyndte jeg at tude. Haha. Jeg kigger på min lille bitte Chihuahua Bladning (Hvad ellers 😀 ? ) som hedder Missy. Tanken om jeg skal undvære hende, puuha. Troede egentlig aldrig man kunne knytte sig så meget til et dyr, men der tog jeg fejl. Missy er ligesom min egen baby datter som vi har haft siden hun var 8 uger (hun er 2 år nu). <3

 

Bagefter kom jeg egentligt i tanke om at første gang jeg så den film var det med en tidl. ven som jeg faktisk holdte meget af, ja selv han begyndte at græde dengang. Meget sødt, rart at se at der stadig findes følsomme mandspersoner derude der ikke er bleg for at vise deres følelser. Genialt.

Den ven kan jeg til tider godt mangle en sjællant gang i mellem til en god sludder 🙂 Som min kloge momse siger, så er livet goddag og farvel. Gamle forsvinder af den ene eller anden grund, nye kommer til, andre “siger” man på gensyn. <3

Det var den tirsdag og nu vil jeg skynde mig at komme i putkassen.

Orv i skal lige hurtig høre en sang jeg har på hjernen for tiden. 🙂

Tuttelu 😀

Kærlighed herfra.

Sheena.

2 tanker om "Skøn dag med Chekos Teamet med afslutning af tuderi !"

 1. Hej Mona.

  1000 Tak, det er jeg glad for. Jeg er i gang med et større projekt/indlæg som kommer snart 🙂

  Sheena <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *