WUP WUP, OPPA MORMOR (GANGNAM) STYLE ! :D

Om lidt kommer i til at tænke, what the BIIIIIIIIIB!?!? Det mener hun bare IKKE, men jo det gør jeg faktisk 😀

Hvad syntes i om de her når i bare lige kort ser dem? Syntes du også de er ganske forfærdelige? 😀

Måske ikke så hotte nej, hvis du spøger mig, men de er bare GENIALE og super effiktive. Det er det man kalder Shapewear.

De har den effekt at de gør at de former din krop for dig uanset om du er tynd, tyk, høj, lav, grøn eller gul. Du vil ydermere virke mere trimmet og slankere da den strammer ind fra lidt over talien også ned til lårne og “trimmer” dem også. De gør ikke bare at du virker slankere, men de glatter ud. Jeg har tit set piger hvor de f.eks. har haft lavtaljet bukser og selvom de har en rigtig flot figur, så kommer der den der lille delle og stritter frem, det forhindre de shorts. Hurra for at moden er blevet til at vi skal gå i højtaljet bukser og hvis du har sådan en par inden under er det bare prikken over i`et 🙂 Hvis man skal have kjole eller andet på er de også super gode. Man kan få nogen hvor det er mere egnet til kjole (ses på nedstående billed) især hvis man skal have en kort kjole på så er de her ikke så fikse.

Hvad syntes i? Er det noget som i bruger, hvis ikke kunne du så finde på at gå ud og købe sådan en og bruge?

(Forside // Shapewear // Underkjole )

 Det her “system” er jeg stor forbruger af, jeg har altid haft en del mere at holde af og holde om så der har også været en del mere “flæsk” at holde styr på, nu især efter jeg lige har “født” (kejsersnit) min søn så den helt gal griner. Selvom det strammer ind med elastik så er de faktisk ret behagelige at rende rundt i. De bløde og de ligger fladt inden under tøjet og man kan ikke se du har det på.

Jeg har nok 10 par af dem, shoppede lige amok i starten af dec. da de var sat ned til 50 kr. i Tryde Andre i Odense, blev jeg altså lige nød til at købe 7 par. Normal prisen var vist til 299 kr. så der var en del at spare.

(  http://www.femiletinshop.dk/shop/shapewear-96c1.html )

Tryde Andrés

Tuttelu <3 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *